Hvad er forskellen mellem et linjestykke og en stråle?
Hvad er forskellen mellem et linjestykke og en stråle?

Video: Hvad er forskellen mellem et linjestykke og en stråle?

Video: Hvad er forskellen mellem et linjestykke og en stråle?
Video: What is the difference between a line, line segment and ray 2024, Kan
Anonim

EN linjestykke har to endepunkter. Den indeholder disse endepunkter og alle punkter i linje imellem dem. Du kan måle længden af en segment , men ikke af en linje . EN stråle er en del af en linje der har ét endepunkt og fortsætter i det uendelige i kun én retning.

Derfor, hvad er forskellen mellem segment og stråler?

Segmenter og stråler EN segment er en del af en linje med to endepunkter og har en bestemt længde. På den anden side, en stråle er også en del af linjen med et endepunkt, og den anden retning strækker sig på ubestemt tid.

Udover ovenstående, hvad er en stråle i matematik? I geometri, en stråle er en linje med et enkelt endepunkt (eller udgangspunkt), der strækker sig uendeligt i én retning.

hvad er forskellen mellem en linje og et linjestykke?

Nøgle Forskellen mellem linje og linjesegment Nedenfor nævnt er et par stykker forskelle . Det linje har ikke et slutpunkt. Mens linjestykke har to endepunkter. Som linjestykke har start- og slutpunktet, det strækker sig, det strækker sig ikke i begge retninger.

Hvordan ser et linjestykke ud?

EN linjestykke er repræsenteret ved endepunkter i hver ende af linjestykke . EN linje i geometri er repræsenteret ved en linje med pile i hver ende. EN linjestykke og en linje er anderledes, fordi en linje fortsætter for evigt, mens en linjestykke har en tydelig begyndelse og slutning.

Anbefalede: