Er granit en porøs sten?
Er granit en porøs sten?

Video: Er granit en porøs sten?

Video: Er granit en porøs sten?
Video: Мало кто знает о таком применении клеевых стержней! Отличная идея своими руками! 2024, April
Anonim

Granit er en porøs materiale. De fleste fabrikanter vil anvende en sealer til granit bordplader, før de installeres, hvilket vil beskytte dem mod at absorbere væsker for hurtigt. Andre bordpladematerialer såsom fast overflade og kvartsbelægning er ikke- porøs.

Simpelthen så, er granit porøs og permeabel?

Derfor hvis et materiale er porøs og permeabel , det er mere i stand til at absorbere væsker og andre materialer. Granit er relativt ikke- porøs sammenlignet med andre almindelige bordpladematerialer, selvom den stadig har nogle porøsitet.

For det andet, hvad er porøsiteten af granit? Magmatisk Sten Porøsitet : Men under afkølingsprocessen kan visse magmatiske stenkorn trække sig sammen med over 50 % og forårsage revner. Af denne grund anvendes jævnligt magmatiske sten som f.eks granit er karakteriseret ved at have et brudsystem snarere end et poresystem. Granit har en porøsitet forhold mellem 0,4 % – 1,5 %

Med hensyn til dette, hvad er den mest porøse sten?

pimpsten

Hvorfor er granit ikke-porøs?

Granit er det ikke Ikke-porøs Når en overflade er ikke-porøse , såsom rustfrit stål, kan den ikke absorbere noget som helst. Dette betyder dog ikke granit fungerer som en svamp. Granit absorberer ikke meget væske, og det er usandsynligt, at det rummer bakterier. Når granit er forseglet, er det mindre porøs og nemmere at holde rent og hygiejnisk.

Anbefalede: