Hvad vil vokse under et eukalyptustræ?
Hvad vil vokse under et eukalyptustræ?
Anonim

Lille periwinkle (Vinca minor), hårdfør i USDA plante hårdførhedszoner 4 til 8 og større periwinkle (Vinca major) hårdfør i USDA zone 6 til 9, giver gode bunddække under et eukalyptustræ . Lavendel (Lavandula) er en tørke-tolerant duftende busk velegnet til vokser under eukalyptustræer.

Med dette i øjesyn, hvad kan du dyrke under tyggegummitræer?

"Enårige planter med lavt rod som Verbena, Snapdragons og Petunia klarer sig alle godt under det tyggegummi i denne have, fordi deres rødder kun dyrke i de øverste få centimeter af jorden".

Kan du også dyrke et eukalyptustræ? De er høje stedsegrønne træer med aromatiske blade. Men træ vokser også godt indendørs. Pottet eukalyptustræer kan være vokset som beholderstauder indtil de blive så stor, at de skal plantes i baghaven eller doneres til en park. Eukalyptus stueplanter dyrke så hurtigt det de kan være vokset som etårige.

Også spurgt, hvad vil dræbe et eukalyptustræ?

Sprøjt herbicidopløsningen ind i rillerne eller bælterne i stammen, og fugt det blottede cambium fuldstændigt. Hvis du foretrækker ikke at bruge herbicid til dræbe det træ , brug en motorsav eller økse til at fjerne barken mellem de to bælter.

Hvor kan man finde eukalyptustræer?

Australien

Anbefalede: