Hvad er den hurtigste planet til at dreje rundt om solen?
Hvad er den hurtigste planet til at dreje rundt om solen?

Video: Hvad er den hurtigste planet til at dreje rundt om solen?

Video: Hvad er den hurtigste planet til at dreje rundt om solen?
Video: Why planets revolve in elliptical orbit around the sun #shorts #physics 2024, Kan
Anonim

Merkur er hurtigste planet , som fremskynder omkring solen med 47,87 km/s. I miles i timen svarer det til hele 107.082 miles i timen. 2. Venus er den anden hurtigste planet med en omløbshastighed på 35,02 km/s, eller 78, 337 miles i timen.

Desuden, hvilken er den hurtigst bevægende planet?

Nå, for baner, den hurtigste planet ville være Merkur, fordi den fuldfører en omdrejning omkring Solen på kortest mulig tid. En omdrejning betragtes som 88 dage for Merkur.

Ved også, hvor hurtigt hver planet drejer rundt om solen? Vores orbital hastigheden omkring solen er omkring 67.000 mph (107.000 km/t), ifølge Cornell. Vi kan beregne det med grundlæggende geometri. Først skal vi finde ud af, hvor langt Jorden rejser. Jorden tager omkring 365 dage at kredsløb det sol.

Man kan også spørge, hvilke planeter kredser om solen?

Planeter. Alle otte planeter i solsystemet kredsløb Solen i Solens rotationsretning, som er mod uret set fra oven over Solens nordpol. Seks af planeterne roterer også om deres akse i samme retning. Undtagelserne – planeterne med retrograd rotation – er Venus og Uranus

Drejer alle planeter rundt om solen med samme hastighed?

Det sol sig selv roterer langsomt, kun en gang om måneden. Det planeter alle kredser om solen i samme retning og i stort set den samme fly. Derudover har de alle roterer i samme generel retning, med undtagelser af Venus og Uranus.

Anbefalede: