Hvad er maksimal ERP?
Hvad er maksimal ERP?

Video: Hvad er maksimal ERP?

Video: Hvad er maksimal ERP?
Video: ERP-система - что это? Просто о сложном 2024, Kan
Anonim

Maksimal ERP . Det Maksimal ERP værktøj giver dig mulighed for at beregne maksimum effektiv udstrålet effekt, i watt, til brug på et bestemt sted, i henhold til FCC-regel 90.205 for effekt- og antennehøjdegrænser.

Heri, hvad er forskellen mellem ERP og EIRP?

ERP er effektiv udstrålet effekt er den samlede effekt, der udstråles af en faktisk antenne i forhold til en halvbølgedipol i stedet for en teoretisk isotrop antenne. En halvbølgedipol har en forstærkning på 2,15 dB sammenlignet med en isotrop antenne. Forholdet mellem EIRP og ERP kan ses i nedenstående ligning: Opstemme.

Og hvordan beregner du ERP? Til beregne ERP , Tag senderens udgangseffekt, træk tabene fra duplekserne fra, træk ethvert målbart feedlinetab fra og tilføj antenneforstærkningen. Eksempel: (2 dBd kombineret duplexer og feedline tab) + (5 dBd antenneforstærkning)= 3 dBd forstærkning. Brug antenneforstærkning i dBd ikke dBi.

Ved også, hvad er EIRP-grænsen?

For eksempel hvis din tilsynsmyndighed (FCC i USA, IC i Canada) har sat maksimum EIRP (ækvivalent isotropisk udstrålet effekt) for et punkt-til-multipunkt-system (PtMP) til 36 dBm i 2,4 GHz-båndet, skal din TX-effekt plus antenneforstærkning være mindre end eller lig med 36 dBm.

Hvordan beregnes EIRP?

Antag som et eksempel, at den udstrålede effekt måles for en vilkårlig antenne. Antag, at spidseffekten måles ved = =90 grader, og værdien er EIRP = 20 dBm = -10 dB = [0,1 W = 100 mW].

Anbefalede: