Har salat nukleinsyrer?
Har salat nukleinsyrer?

Video: Har salat nukleinsyrer?

Video: Har salat nukleinsyrer?
Video: Это то ,Что Вы искали ! Огурцы по- корейски ! Хакикий Бодринг Салат Сиз кидирган рецепт 2024, Kan
Anonim

Hurtigt voksende fødevarer som asparges har det højeste beløb nukleinsyrer af grøntsagerne. Salat , er tomater og andre grønne grøntsager ikke væsentlige kilder til nukleinsyrer.

Hvilken slags mad indeholder desuden nukleinsyrer?

Ikke kun dyrkede planter som korn og bælgfrugter viste et højt RNA-ækvivalent indhold, men også grøntsager som spinat, porre, broccoli, kinakål og blomkål. Vi fandt de samme resultater i svampe inklusive østers, flad, knap (white caps) og cep-svampe.

Derudover, har kylling nukleinsyrer? Kød: Dyremuskler er naturligt høje i nukleinsyrer , så kylling og rødt kød, såsom okse- og svinekød, er gode kilder.

Med hensyn til dette, har alle fødevarer nukleinsyrer?

Forekomst af Nukleinsyrer i Mad Plante og dyr fødevarer indeholder RNA, DNA, nukleotider og fri nuklein baser. Deres samlede beløb og mønster ind fødevarer varierer afhængigt af kilden afhængigt af tætheden af nukleinsyrer i cellerne.

Har bananer nukleinsyrer?

Ligesom os, banan planter har gener og DNA i deres celler, og ligesom os bestemmer deres DNA deres egenskaber. Kun ved at bruge vores øjne kunne vi ikke se en eneste celle eller DNA'et inde i den.

Anbefalede: