Hvilke figurer kan ikke indskrives i en cirkel?
Hvilke figurer kan ikke indskrives i en cirkel?

Video: Hvilke figurer kan ikke indskrives i en cirkel?

Video: Hvilke figurer kan ikke indskrives i en cirkel?
Video: Архитектурно-Художественный стиль в ПЛАТЬЕ от Владанны 🤩 2024, April
Anonim

Nogle firkanter , som et aflangt rektangel, kan indskrives i en cirkel, men kan ikke omskrive en cirkel. Andet firkanter , som en skrå rombe , omskrive en cirkel, men kan ikke indskrives i en cirkel.

På samme måde bliver det spurgt, hvilke former kan indskrives i en cirkel?

Kendte eksempler på indskrevne figurer omfatter cirkler indskrevet i trekanter eller regulære polygoner og trekanter eller regulære polygoner indskrevet i cirkler. En cirkel indskrevet i evt polygon kaldes dens incircle, i hvilket tilfælde polygon siges at være en tangential polygon.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad det betyder, at en polygon er indskrevet i en cirkel? An indskrevet cirkel er størst muligt cirkel at kan tegnes på inde af en flyvefigur. For en polygon , hver side af polygon skal være tangent til cirkel . Alle trekanter og regelmæssige polygoner har afgrænset og indskrevne cirkler.

Spørgsmålet er også, hvilken firkant kan ikke indskrives i en cirkel?

1 svar. en rombe, der ikke er en firkant, kan ikke indskrives i en cirkel. en grund er den, du gav, at modsatte vinkler af a cyklisk firkant skal lægge op til 180∘ og for en ægte rombe er dette ikke tilfældet.

Kan en drage altid indskrives i en cirkel?

Firkanten, der kan være indskrevet i en cirkel kaldes en cyklisk firkant, eller en indskrevet firkantet. er en cyklisk firkant, og kan altid indskrives i en cirkel . Nogle specielle drager kan være indskrevet i en cirkel , men ikke alle drager kan være indskrevet i en cirkel.

Anbefalede: