Hvordan er en dyrecelle som en restaurant?
Hvordan er en dyrecelle som en restaurant?

Video: Hvordan er en dyrecelle som en restaurant?

Video: Hvordan er en dyrecelle som en restaurant?
Video: Eukaryopolis - The City of Animal Cells: Crash Course Biology #4 2024, April
Anonim

An dyrecelle er som en restaurant . Det celle membran er til en celle som døre er til restaurant . De samler "ribosomer" i en celle . Retterne i en restaurant er synes godt om Ribosomer i celler fordi proteiner er samlet på dem, og de er spredt rundt omkring celle.

Ved også, hvad der kan sammenlignes med en dyrecelle?

Dyreceller er for det meste runde og uregelmæssige i form, mens de planter celler har faste, rektangulære former. Plante og dyreceller er begge eukaryote celler , så de har flere fællestræk, såsom tilstedeværelsen af en celle membran, og celle organeller, som kernen, mitokondrier og endoplasmatisk retikulum.

hvad ville den nukleare membran være i en restaurant? Køleskabet opbevarer forsyninger og mad, der skal bruges af restaurant . Det restaurant væg er ligesom cellevæggen, fordi den beskytter, understøtter og giver form til restaurant . Det beskytter også mod ydre forhold. Det nuklear membran adskiller nukleoplasmaet eller væsken inde i kernen.

Man kan også spørge, hvad er en god analogi for en dyrecelle?

Analogi : Det endoplasmatiske reticulum er som gangene i et indkøbscenter, fordi det er ansvarligt for behandling og transport af materialer til celle . Gangene i indkøbscentret er, hvor individer er i stand til at rejse rundt i hele indkøbscenteret og komme fra et sted til et andet. Analogi : Mitokondrierne i et indkøbscenter er food court.

Hvordan virker en cellevæg?

EN cellevæg er et strukturelt lag, der omgiver nogle typer af celler , lige udenfor celle membran . Det kan være hård, fleksibel og nogle gange stiv. Det giver celle med både strukturel støtte og beskyttelse, og også fungerer som en filtreringsmekanisme. I bakterier er cellevæg er sammensat af peptidoglycan.

Anbefalede: