Er AP Chem-eksamenen svær?
Er AP Chem-eksamenen svær?

Video: Er AP Chem-eksamenen svær?

Video: Er AP Chem-eksamenen svær?
Video: How are AP®️ exams structured? 2024, Kan
Anonim

Den simple sandhed er det AP ® Kemi er en svært klasse, men hvis du ved, hvad du går ind til og planlægger derefter, er det muligt at bestå AP ® Kemi eksamen med en høj score.

Med dette i øjesyn, er det svært at få en 5'er på AP Chem?

Normalt tager kun de mest drevne elever AP Kemi , og de består stadig ikke testen med en særlig høj hastighed. Vi kan også se på 5 sats for testen. Det 5 takst for AP Kemi er 10,1 pct. Kun seks andre AP test har lavere 5 satser.

Ved også, hvad der er sværere AP bio eller AP Chem? AP Videnskab AP Bio er lidt hårdere end APES, men vil se stærkere ud på dit udskrift, hvis du kun planlægger at tage én videnskab AP . Du skal ikke tage AP Kemi uden først at tage en introduktion Chem klasse, da tempoet i klassen er for højt til at absorbere al den information for første gang.

Hvad er i denne forbindelse den sværeste AP-klasse?

USAs historie, biologi, engelsk litteratur, Calculus BC, Fysik C og Kemi er ofte navngivet som hårdeste AP-klasser og tests. Disse klasser har store læseplaner, hårde tests og konceptuelt svært materiale.

Er en 4 på AP Chem god?

Scorer på 3, 4 , eller 5 betragtes som "beståede" score på AP ® Kemi Eksamen. Kollegiets bestyrelse beskriver en 3 som 'kvalificeret' 4 som 'velkvalificeret' og en 5'er som 'ekstremt velkvalificeret'.

Anbefalede: