Hvad er det boolske udtryk for en OG-port?
Hvad er det boolske udtryk for en OG-port?

Video: Hvad er det boolske udtryk for en OG-port?

Video: Hvad er det boolske udtryk for en OG-port?
Video: Introduction to Logic Gates & Boolean Algebra 2024, Kan
Anonim

Med andre ord for en logisk OG gate, vil enhver LAV input give en LAV produktion . Det logiske eller boolske udtryk givet for en digital logik OG-port er det for logisk multiplikation, som er angivet med et enkelt prik eller punktumssymbol, (.), hvilket giver os det boolske udtryk for: A. B = Q.

Ved også, hvad det boolske udtryk er for en OR-port?

Med andre ord for en logisk ELLER-port vil enhver "HIGH"-indgang give et "HIGH", logisk niveau "1" produktion . Det logiske eller boolske udtryk givet for en digital logisk ELLER-port er det for logisk tilføjelse, som er angivet med et plustegn, (+), hvilket giver os det boolske udtryk for: A+B = Q.

Man kan også spørge, hvad er boolesk udtryk med eksempel? EN boolesk udtryk er en udtryk der resulterer i en boolesk værdi, det vil sige i en værdi af enten sand eller falsk. Println-sætningen vil blive udført, hvis både vådt og koldt er sandt, eller hvis fattige og sultne begge er sande. booleske udtryk bruges oftest som betingelser (som i eksempler over).

Ved også, hvad er det boolske udtryk for en NOT-port?

NOT Gate (inverter) For en enkelt input NOT gate er produktion Q er KUN sandt, når inputtet er "NOT" sandt produktion er den omvendte eller komplementære af input, der giver det boolske udtryk for: (Q = IKKE A).

Hvad er en 7408 IC?

7408 IC er en QUAD 2-Input AND GATES og indeholder fire uafhængige gates, som hver udfører logikken OG-funktionen.

Anbefalede: