Går elektrisk strøm fra negativ til positiv?
Går elektrisk strøm fra negativ til positiv?

Video: Går elektrisk strøm fra negativ til positiv?

Video: Går elektrisk strøm fra negativ til positiv?
Video: В эти дни нужно подметать, чтобы не вымести деньги. Когда нельзя убирать в доме. Народные приметы 2024, Kan
Anonim

Elektrisk ingeniører siger, at i en elektrisk kredsløb, elektricitet strømmer én retning: ud af positiv terminalen på et batteri og tilbage i negativ terminal. Det siger elektroniske teknikere elektricitet strømmer den anden retning: ud af negativ terminalen på et batteri og tilbage i positiv terminal.

På denne måde, hvorfor flyder elektrisk strøm fra positiv til negativ?

Det flyde af elektrisk strøm opstår, fordi vi har et højt potentiale af elektroner samlet ved positiv terminal og et lavt potentiale af elektroner ved negativ terminal.

Kommer strømmen også fra positiv? Konventionel Nuværende antager det strømmen flyder ud af det positiv terminal, gennem kredsløbet og ind i kildens negative terminal. Elektron Flow er hvad der egentlig sker og elektroner flyde ud af den negative terminal, gennem kredsløbet og ind i positiv kildens terminal.

Bare så, hvilken retning flyder elektrisk strøm?

Det retning af en elektrisk strøm er efter konvention den retning hvor en positiv ladning ville bevæge sig. Således nuværende i det eksterne kredsløb er rettet væk fra den positive pol og mod den negative pol på batteriet. Elektroner ville faktisk bevæge sig gennem ledningerne i det modsatte retning.

Er den nuværende positiv eller negativ?

Nuværende flyder altid fra positiv til negativ . Vi ved nuværende er defineret som flow af negativ afgifter men negativ ladninger betyder, at elektroner og elektroner tiltrækker sig positiv elektrode.

Anbefalede: