Hvilke træer har fyrrenåle?
Hvilke træer har fyrrenåle?

Video: Hvilke træer har fyrrenåle?

Video: Hvilke træer har fyrrenåle?
Video: The Pine Trees - A Guide To Their Food, Medicine & Identification 🌲 2024, April
Anonim

Denne familie af nåletræer omfatter fyrretræer , graner, graner, hemlocks, lærk (disse er ikke stedsegrønne), og ægte cedertræer. Medlemmer af fyrretræ familie har nåle i modsætning til skællende blade. Gran, gran og hemlock nåle vokse enkeltvis på grenen. Det nåle af fyrretræer vokse i bundter af 2, 3 eller 5.

Hvilken type fyrretræ har også lange nåle?

Nåle 13 til 18 tommer lange Disse er nogle af de længste nåle på stedsegrønne træer, du kan finde. Langbladet fyrretræ ( Pinus palustris) har nåle 8 til 18 tommer lange og vokser med en hastighed på 24 til 36 tommer om året. Denne indfødte i det sydøstlige USA giver kegler om efteråret eller vinteren.

På samme måde, hvilke træer har nålelignende blade? De fleste nåletræer har nål - som blade såsom gran, fyr, gran og lærk. Nogle, synes godt om cedertræ, cypres og enebær træer , har vægt- som blade og ikke kaste individuelle blade , men fælder korte grene, der bærer et eller flere års vækst. De fleste nåletræer har frø på overfladen af deres skæl, der danner frøkogler.

Så har alle fyrretræer nåle?

resinosa) og jack fyrretræ (P. banksiana) alle har nåle i bundter eller klumper kaldet fascikler. hvid fyrretræ har fem nåle pr bundt, mens rød og jack fyrretræer har to nåle . Alle de andre indfødte nåletræer med grønt nåle året rundt i vores region har enkelt eller individuelt nåle fastgøres til stilken.

Kan du klippe de nederste grene af et fyrretræ?

Beskæring af nederste grene fra en moden fyrretræ ( Pinus spp.) er en " kunne , " ikke et "bør." Det er en skønsmæssig klipning, der forbedrer adgangen under træ , hvis det er ønsket. Men som alle skære på en nåletræ stedsegrøn, du skal beskære nederste grene -- hvis overhovedet -- på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde.

Anbefalede: