Indholdsfortegnelse:

Hvordan laver jeg min egen teori?
Hvordan laver jeg min egen teori?

Video: Hvordan laver jeg min egen teori?

Video: Hvordan laver jeg min egen teori?
Video: HØJSKOLE HACK: Bryg dit eget øl 2024, Kan
Anonim

For at lave din egen teori ved at følge disse tre trin:

  1. Beskriv detaljeret de kommunikationsmønstre, du observerer. For eksempel: Jeg ser, når teenagemænd taler med teenagekvinder ansigt til ansigt, at de konstant står 3 fod fra hinanden.
  2. Forklar, hvad du tror, årsagerne er til disse mønstre.
  3. Navn din teori .

Hvordan skriver jeg i denne forbindelse min egen teori?

At udvikle en teori , skal du følge den videnskabelige metode. Først, lave målbare forudsigelser om, hvorfor eller hvordan noget virker. Test derefter disse forudsigelser med et kontrolleret eksperiment, og konkluder objektivt, om resultaterne bekræfter hypoteserne eller ej.

Og hvad er din egen teori om universets oprindelse? Den bedst understøttede teori af vores univers' oprindelse centrerer sig om en begivenhed kendt som big bang. Det her teori blev født af den observation, som andre galakser bevæger sig væk fra vores egen med stor fart i alle retninger, som om de alle var blevet drevet frem af en ældgammel sprængkraft.

Hvordan danner man en teori på denne måde?

Til danne en teori så har du brug for en idé, en hypotese for at forklare et bestemt begreb om universet. Dette efterfulgt af eksperimenter og observationer for at understøtte hypotesen. Med tiden kan det blive en teori !

Hvad er et eksempel på en teori?

Licenseret fra iStockPhoto. navneord. Definitionen af en teori er en idé om at forklare noget, eller et sæt vejledende principper. Einsteins ideer om relativitet er en eksempel af teori af relativitet. De videnskabelige principper for evolution, der bruges til at forklare menneskets liv, er en eksempel af teori af evolution.

Anbefalede: