Hvad er sekvenskontrolstruktur?
Hvad er sekvenskontrolstruktur?

Video: Hvad er sekvenskontrolstruktur?

Video: Hvad er sekvenskontrolstruktur?
Video: Control Structure: Sequence 2024, Kan
Anonim

“ Sekvenskontrolstruktur ” refererer til den linje-for-linje-udførelse, hvorved sætninger udføres sekventielt, i samme rækkefølge som de vises i programmet. Det sekvenskontrolstruktur er den enkleste af de tre grundlæggende kontrolstrukturer som du lærte om her.

Desuden, hvad er udvælgelseskontrolstruktur?

DET UDVALGSKONTROLSTRUKTUR . Det Udvælgelseskontrolstruktur . Det udvælgelseskontrolstruktur tillader, at et sæt sætninger udføres, hvis en betingelse er sand, og et andet sæt handlinger, hvis en betingelse er falsk.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er de 3 typer kontrolstrukturer? De tre grundlæggende typer af kontrolstrukturer er sekventiel , udvælgelse og iteration. De kan kombineres på enhver måde for at løse et specificeret problem. Sekventiel er standardkontrolstrukturen, sætninger udføres linje for linje i den rækkefølge, de vises i. Udvælgelsesstrukturen bruges til at teste en tilstand.

Med dette i øjesyn, hvad er sekvenskontrol?

Sekvenskontrol henviser til brugerhandlinger og computerlogik, der initierer, afbryder eller afslutter transaktioner. Sekvenskontrol styrer overgangen fra en transaktion til den næste. Metoder til sekvensstyring kræver eksplicit opmærksomhed i interfacedesign, og mange offentliggjorte retningslinjer omhandler dette emne.

Hvad er sekvensstruktur?

(1) En af de tre grundlæggende logikker strukturer i computerprogrammering. I en sekvensstruktur , en handling eller begivenhed, fører til den næste ordnede handling i en forudbestemt rækkefølge. Det rækkefølge kan indeholde et vilkårligt antal handlinger, men ingen handlinger kan springes over i rækkefølge.

Anbefalede: