Kan vi bo i Jupiter?
Kan vi bo i Jupiter?

Video: Kan vi bo i Jupiter?

Video: Kan vi bo i Jupiter?
Video: ОЧЕНЬ БОЛЬШИЕ ДЕНЬГИ 💰💰💰 ВРАТА КАТХА ЮПИТЕРУ 2024, Kan
Anonim

Hvorfor kan 't vi lever på Jupiter ? EN: Jupiter er en gasgigant, hvilket betyder, at den sandsynligvis ikke har en fast overflade, og den gas, den består af, ville være giftig for os. Det er også meget langt fra solen (sollys kan overtage en time for at komme dertil), hvilket betyder, at det er meget koldt.

Kan mennesker følgelig leve i Jupiter?

Levende på overfladen af Jupiter i sig selv ville være svært, men måske ikke umuligt. Gasgiganten har en lille stenet kerne med en masse 10 gange mindre end Jordens, men den er omgivet af tæt flydende brint, der strækker sig ud til 90 procent af Jupiters diameter.

Efterfølgende er spørgsmålet, er der nogen fast overflade på Jupiter? Fordi der er intet fast stof jorden, den overflade af Jupiter er defineret som det punkt, hvor det atmosfæriske tryk er lig med Jordens. På dette tidspunkt er tyngdekraften næsten to og - en halvt gange stærkere, end det er på vores planet.

Kan du desuden trække vejret på Jupiter?

Første ting først, Jupiters atmosfæren har iltfri. Så sørg for du tage rigeligt med du til træk vejret.

Kan vi bo i Saturn?

Saturn og dens ringe er solsystemets juvel, men gasgigantens mangel på overflade betyder, at mennesker næppe vil finde fodfæste der. Saturns månerne Titan og Enceladus kan dog være bedre valg. Uden en fast overflade, Saturn er sandsynligvis ikke et sted vi kunne nogensinde Direkte.

Anbefalede: