Hvad er symbolet på psykologi?
Hvad er symbolet på psykologi?

Video: Hvad er symbolet på psykologi?

Video: Hvad er symbolet på psykologi?
Video: Что означает ваша дата рождения 2024, Kan
Anonim

Symbolet for psykologi repræsenterer det næstsidste bogstav i det græske alfabet, psi , som også er det første bogstav i det græske ord psuche, der betyder sind eller sjæl, hvoraf udtrykket psyke er opstået; hvilket igen gav os navnet på disciplinen psykologi, som oftest defineres som studiet af sindet.

På samme måde, hvad betyder ψ?

Ψ Fundamentale partikler, såsom elektroner, kan beskrives som partikler eller bølger. Elektroner kan beskrives ved hjælp af en bølgefunktion. Bølgefunktionens symbol er det græske bogstav psi, Ψ eller ψ . Bølgefunktionen Ψ er et matematisk udtryk.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan man skriver et psykologisymbol? Små bogstaver i Psi er ψ og store bogstaver er Ψ). Til gå ind Psi i Microsoft Word kan du bruge tastaturgenveje, for eksempel er små bogstaver i psi alt + numpad 968 og store bogstaver er alt + numpad 936. Alternativt kan Psi findes i indsætte fanen under symboler.

Bare så, hvad er symboler i psykologi?

EN symbol er noget, eller nogen, der står for eller foreslår en anden enhed, handling, tro, visuelt billede eller idé. Selv læsning og skrivning bruger bogstaver, som er symboler bruges til at repræsentere lyde. Symbolsk tanke er en begrebsmæssig evne, der udvikler sig hos mennesker, efterhånden som vi udvikler os.

Hvad står PSI for i psykologi?

Udtrykket stammer fra det græske: παρά para betyder "ved siden af", og psykologi . I parapsykologi, psi er den ukendte faktor i ekstrasensorisk perception og psykokinese oplever det er ikke forklaret af kendte fysiske eller biologiske mekanismer.

Anbefalede: