Hvilken Delta E kan det menneskelige øje se?
Hvilken Delta E kan det menneskelige øje se?

Video: Hvilken Delta E kan det menneskelige øje se?

Video: Hvilken Delta E kan det menneskelige øje se?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Det " Delta - E "Måling

Fra et praktisk perspektiv er gennemsnittet menneskeligt øje kan ikke registrere farveforskelle med en Delta - E værdi på 3 eller mindre, og en usædvanligt trænet og følsom det menneskelige øje vil kun være i stand til at opfatte farveforskelle med en Delta - E på 1 eller derover.

Simpelthen så, hvad er en god Delta E?

Hvis en Delta E tallet er mindre end 1 mellem to farver, der ikke rører hinanden, er det knapt opfatteligt af den gennemsnitlige menneskelige observatør. EN Delta E mellem 3 og 6 anses normalt for et acceptabelt tal i kommerciel gengivelse, men farveforskellen kan opfattes af trykkerier og grafiske fagfolk.

Ved også, hvad er Delta E i farvetilpasning? Delta E bruges til at sikre farve der vises, gengives med farve nuance, der passer så tæt til farve input, at det menneskelige øje ikke kan opfatte forskellen. ( Delta E ≦2). Hvad gør Delta E nummer betyder? Jo højere Delta E (ΔE), jo længere væk er farve er fra den ægte nuance, ved hjælp af CIELAB.

På samme måde kan du spørge, hvad er Delta E i spektrofotometer?

Delta - E (dE) er et enkelt tal, der repræsenterer 'afstanden' mellem to farver. Tanken er, at en dE på 1,0 er den mindste farveforskel, som det menneskelige øje kan se.

Hvad står Delta E for?

ΔE - ( Delta E , dE) Mål for ændring i visuel perception af to givne farver. Delta E er en metrik til at forstå, hvordan det menneskelige øje opfatter farveforskelle. Begrebet delta kommer fra matematik, betyder ændring i en variabel eller funktion. På en typisk skala er Delta E værdien vil variere fra 0 til 100.

Anbefalede: