Kan et fast stof eksistere i et fly?
Kan et fast stof eksistere i et fly?

Video: Kan et fast stof eksistere i et fly?

Video: Kan et fast stof eksistere i et fly?
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, Kan
Anonim

I geometri a solid kan eksisterer i et fly . EN fly er defineret som en flad og todimensionel overflade, der strækker sig op til uendeligt. Det korrekte udsagn er - I geometri, en solid kan eksisterer i tredimensionelt rum. I geometri har 3 d-former dybde, bredde og højde.

Når man tager dette i betragtning, hvor mange dimensioner har et fly?

Et fly er en flad overflade uden tykkelse. Vores verden har tre dimensioner , men der er kun to dimensioner på et plan: længde og bredde danner et fly.

Desuden, hvad er et virkeligt eksempel på et plan i geometri? Eksempler kunne være trekanter, firkanter, rektangler, linjer, cirkler, punkter, femkanter, stoptegn (ottekanter), kasser (prismer eller terninger (terninger). Eksempler på et fly ville være: et skrivebord, tavlen/tavlen, et stykke papir, en tv-skærm, vindue, væg eller en dør.

På samme måde bliver det spurgt, er en sekskant flad eller fast?

Husk, at hvert ansigt er et fladt plan form. I denne figur er baserne, eller top og bund sekskanter og siderne er alle rektangler. Der er seks flader rundt om siderne og to baser.

Hvad er plan og solid geometri?

Plan geometri handler om flade former som streger, cirkler og trekanter figurer, der kan tegnes på et stykke papir. Solid geometri handler om tredimensionelle objekter som terninger, prismer, cylindre og kugler.

Anbefalede: