Hvad betyder et eksponentielt forhold?
Hvad betyder et eksponentielt forhold?

Video: Hvad betyder et eksponentielt forhold?

Video: Hvad betyder et eksponentielt forhold?
Video: Eksponentiel funktion - Hvad er det? 2024, Kan
Anonim

Eksponentielle forhold er relationer hvor en af variablerne er en eksponent. Så i stedet for at det er '2 ganget med x', an eksponentiel sammenhæng kunne have '2 hævet til magten x': Normalt det første folk gør at få styr på hvad eksponentielle sammenhænge er ligesom tegne en graf.

På samme måde spørges der, hvordan udvikler et eksponentielt forhold sig?

An eksponentiel sammenhæng opstår, når satsen på lave om af en variabel afhænger af værdien af selve variablen. Du bør huske denne definition, samt forstå den. Lad os overveje nogle eksempler: En petriskål med bakterier, der vokser på den.

Man kan også spørge, hvad betyder en eksponentiel graf? Definitioner. På det mest grundlæggende niveau, en eksponentiel funktion er en funktion, hvor variablen optræder i eksponenten. Det mest basale eksponentiel funktion er en funktion af formen y=bx y = b x hvor b er et positivt tal. Når b>1 funktionen vokser på en måde, der er proportional med dens oprindelige værdi.

Desuden, hvad betyder det, hvis noget er eksponentielt?

Videnskabelige definitioner for eksponentiel noget siges at stige eller falde eksponentielt hvis det ændringshastighed skal udtrykkes ved hjælp af eksponenter. En graf over en sådan sats ville fremstår ikke som en lige linje, men som en kurve, der hele tiden bliver stejlere eller mere lavvandet.

Hvad er et andet ord for eksponentielt?

Der er ikke en enkelt ord der er tæt på eksponentiel . Du har selvfølgelig ret i, at væksten ikke er det eksponentiel . Det tætteste ord Jeg kan komme i tanke om ville være eksplosiv, pludselig, dramatisk, hurtig, svampende, sneboldende, eskalerende, svævende, skyrocketing, accelererende.

Anbefalede: