Hvor lang tid tager det for runner bean frø at spire?
Hvor lang tid tager det for runner bean frø at spire?

Video: Hvor lang tid tager det for runner bean frø at spire?

Video: Hvor lang tid tager det for runner bean frø at spire?
Video: Shanghai Yuuki(上海遊記) 11-21 Ryunosuke Akutagawa (Audiobook) 2024, Kan
Anonim

Dyrkning af Runner bønner fra frø

Drop et Runner Bean frø, før du fylder hullet med kompost og vander frøet i. Runner Beans vil spire om cirka en uge og vokse overraskende hurtigt. Du bliver nødt til at hærde Runner Bean-planter af for 7 til 10 dage før du transplanterer dem udendørs.

Desuden, hvordan spirer du bønnefrø?

Spiring . Til spire din bønner , fugt et dobbelt lag køkkenrulle med vand og pres overskydende væske ud. Placer frø på papiret, så der er ca. 1 tomme mellem hver frø . Rul eller fold derefter papiret op, og sørg for, at det fugtige håndklæde er i kontakt med frø.

hvorfor spirer mine løbebønner ikke? Frøplanter kommer ikke frem. Flere mulige årsager: (1) Bønner er en afgrøde i varmt vejr, og frø kan rådne i jord under 50° til 60° F. Forsinkelse plantning indtil jorden har opvarmet; (2) Jorden er tung eller skorpeformet; frøplanter kan evt ikke kunne presse igennem.

Ligeledes har bønnefrø brug for lys for at spire?

Bønne planter brug for at være i et område, der modtager fuld sollys , hvilket betyder otte til 10 timer af sollys daglige. Det gør bønner ikke har brug for sollys for at spire , men de brug for varme. Mest bønner kræver en jordtemperatur på 60 grader Fahrenheit eller højere til spire godt; lima bønner har brug for mindst en 70 F jordtemperatur.

Hvordan fremskynder du frøspiring?

En nem måde at lave frø spirer hurtigere er at forbløde dem i 24 timer i en lavvandet beholder fyldt med varmt postevand. Vand vil trænge ind i frø pels og få embryonerne indeni til at fyldige op . Læg dem ikke i blød i mere end 24 timer, da de kan rådne. Plant den frø straks i fugtig jord.

Anbefalede: