Hvad er forbundet graf forklare med eksempel?
Hvad er forbundet graf forklare med eksempel?

Video: Hvad er forbundet graf forklare med eksempel?

Video: Hvad er forbundet graf forklare med eksempel?
Video: Eksponentiel funktion - Hvad er det? 2024, April
Anonim

I en komplet kurve , der er en kant mellem hvert enkelt par af hjørner i kurve . Den anden er en eksempel af en forbundet graf . I en tilsluttet graf , er det muligt at komme fra hvert hjørne i kurve til hvert andet toppunkt i kurve gennem rækker af kanter, kaldet en sti.

Ved også, hvad er en forbundet graf?

Forbundet graf . EN kurve som er tilsluttet i betydningen et topologisk rum, dvs. der er en vej fra ethvert punkt til et hvilket som helst andet punkt i kurve . EN kurve det er ikke tilsluttet siges at være afbrudt.

På samme måde, hvad er 2 forbundet graf? EN kurve er tilsluttet hvis for nogen to hjørner x, y ∈ V (G), der er en sti, hvis endepunkter er x og y. EN forbundet graf G kaldes 2 - tilsluttet , hvis for hvert toppunkt x ∈ V (G), er G− x tilsluttet . 2 − tilsluttet graf.

Spørgsmålet er også, hvad er et tilsluttet netværk?

Netværk definition. EN netværk er et sæt af objekter (kaldet noder eller knudepunkter), der er tilsluttet sammen. Forbindelserne mellem noderne kaldes kanter eller links. Hvis alle kanter er tovejs eller ikke-rettede, netværk er en urettet netværk (eller urettet graf), som illustreret af den anden figur.

Hvordan kan du se, om en graf er forbundet eller afbrudt?

G kaldes afbrudt , hvis den har mere end én komponent, dvs. hvis det er ikke tilsluttet . Kant i en forbundet graf er en bro, hvis dets fjernelsesblade en afbrudt graf . Et toppunkt på a tilsluttet graf er et afskæringspunkt eller ledpunkt, hvis dens fjernelse efterlader en afbrudt graf.

Anbefalede: