Er borax og bor det samme?
Er borax og bor det samme?

Video: Er borax og bor det samme?

Video: Er borax og bor det samme?
Video: U.S. Borax | How Do Plants Use Boron? 2024, Kan
Anonim

Den væsentligste forskel mellem Borax og bor er det Borax er en bor forbindelse, et mineral og et salt af borsyre og Bor er et kemisk grundstof med atomnummer 5.

Er Borax derfor rent bor?

Borax , også kendt som natrium borat , natriumtetraborat eller dinatriumtetraborat, er en vigtig bor forbindelse, et mineral og et salt af borsyre. Kommercielt sælges boraks er delvist dehydreret. Borax er en del af mange rengøringsmidler, kosmetik og emaljeglasurer.

Desuden, er borsyre og borax det samme? Borax og borsyre er i det væsentlige samme ting og normalt forbundet med at lave hjemmelavet vaskesæbe. Begge materialer indeholder grundstoffet bor. Som regel, Borax er udvundet og raffineret fra turmalin, kernit og colemanit. Borsyre udvindes fra mineralet sassolit.

I forhold til dette, hvorfor bruges bor i Borax?

Siden bor er vigtig i planters calciumcyklus, boraks eller borsyre tilsættes ofte bor dårlig jord som gødning. Borsyre fås ved indvirkning af stærke syrer på boraks og er Brugt som et mildt desinfektionsmiddel. Selvom dens toksicitet er lav, er den ikke fuldstændig harmløs.

Hvad er procentdelen af bor i borax?

Bor er tilgængelig på markedet i en række forskellige forbindelser. Da mængden af bor indeholdt i hver forbindelse er forskellig, vil koncentrationen bestemme den nødvendige hastighed pr. acre. Ofte bliver alle disse borholdige forbindelser fejlagtigt omtalt som boraks ( 11,36 procent bor).

Anbefalede: