Er bor det samme som borax?
Er bor det samme som borax?

Video: Er bor det samme som borax?

Video: Er bor det samme som borax?
Video: Установка шин Borax в традиционном стиле | Автомастерская Энгельса 2024, Kan
Anonim

Den væsentligste forskel mellem Borax og Bor er det Borax er en bor forbindelse, et mineral og et salt af borsyre og Bor er et kemisk grundstof med atomnummer 5.

Bare så, er Borax ren bor?

Borax , også kendt som natrium borat , natriumtetraborat eller dinatriumtetraborat, er en vigtig bor forbindelse, et mineral og et salt af borsyre. Kommercielt sælges boraks er delvist dehydreret. Borax er en del af mange rengøringsmidler, kosmetik og emaljeglasurer.

Man kan også spørge, hvad er procentdelen af bor i Borax? Bor er tilgængelig på markedet i en række forskellige forbindelser. Da mængden af bor indeholdt i hver forbindelse er forskellig, vil koncentrationen bestemme den nødvendige hastighed pr. acre. Ofte bliver alle disse borholdige forbindelser fejlagtigt omtalt som boraks ( 11,36 procent bor).

Udover ovenstående, hvorfor bruges bor i Borax?

Siden bor er vigtig i planters calciumcyklus, borax eller borsyre tilsættes ofte bor dårlig jord som gødning. Borsyre fås ved indvirkning af stærke syrer på borax og er Brugt som et mildt desinfektionsmiddel. Selvom dens toksicitet er lav, er den ikke fuldstændig harmløs.

Hvad er det samme som borax?

Forskellen på boraks og borsyre Borax er også kendt som natriumtetraborat eller dinatriumtetraborat. Det er ikke samme som borsyre (brintborat), selvom det er meget nemt at forveksle de to.

Anbefalede: