Hvordan bruger du en burette til IV væsker?
Hvordan bruger du en burette til IV væsker?

Video: Hvordan bruger du en burette til IV væsker?

Video: Hvordan bruger du en burette til IV væsker?
Video: Sådan renser du et stoppet gulvafløb 2024, Kan
Anonim

Metode til brug

Brugt at levere et fast volumen på IV væske til en fast sats, nogle gange med tilføjet medicin. Piggen indsættes i løsning beholder. Klemmen over burette er åbnet og burette lov til at fylde til det nødvendige volumen (sørg for, at udluftningshætten er åben)

Udover dette, hvad er en Burette IV?

EN burette er et inline kalibreret kammer på en type sekundær administration IV rør, der kan fastgøres til primær IV slanger for at administrere medicin eller væsker som et alternativ til at bruge små 50 mL eller 100 mL poser med IV væske.

Ved du også, hvor mange dråber er der i et ml burettesæt? Der er en række forskellige drypfaktorer tilgængelige i klinisk praksis, men de mest almindelige er: 10 dråber pr ml (blodsæt). 15 dråber pr. ml (almindeligt sæt). 60 dråber pr. ml (burette, mikrodråbe).

Efterfølgende kan man også spørge, hvad skal man tilføje, når en medicin tilsættes via en burette?

Det burette er fyldt til det ønskede niveau og klemmen lukket. Medicin tilsættes til væsken via injektionsporten på burette hvis ønsket. Det primære sæt åbnes, og dryphastigheden justeres som normalt. Væskestrømmen stopper, når burette er tom.

Hvad er IV piggyback?

› An intravenøs ( I. V .) “ piggyback ,” eller sekundær infusion, er administration af. medicin, der er fortyndet i en lille mængde af I. V . opløsning (f.eks. 50-250 ml i en minipose) gennem en etableret primær infusionsslange. Det piggyback kan administreres af. tyngdekraften eller ved I. V . infusionspumpe.

Anbefalede: