Indholdsfortegnelse:

Hvad kan man ellers kalde et rektangel?
Hvad kan man ellers kalde et rektangel?

Video: Hvad kan man ellers kalde et rektangel?

Video: Hvad kan man ellers kalde et rektangel?
Video: C# SK13F uge14To01 Introduktion til C# - RecktangelKartotek med flere metoder 2024, Kan
Anonim

I euklidisk plangeometri, en rektangel er akvadrilateral med fire rette vinkler. Det kan også være defineret som en ensvinklet firkant, da ensvinklet betyder, at alle dens vinkler er lige store (360°/4 = 90°). Det kan også være defineret som et parallelogram indeholdende en ret vinkel.

Også spurgt, hvilke andre navne kan et rektangel kaldes?

Andre navne af rektangel Da alle vinklerne på en rektangel er lige, vi også opkald det er en ligekantet firkant. Da det har parallelle sider, vi kan også opkald det er et parallelogram. Et parallelogram er en firkant, hvis modsatte sider er lige store og parallelle.

Desuden, hvad kaldes et skrå rektangel? Det mest genkendelige parallelogram er kvadratet, men et parallelogram kan have mange former: En diamantform er et godt eksempel på en rombe. En rombe har fire parallelle sider. De modstående sider er lige store, men hjørnerne danner ikke rette vinkler. Tænk på en rektangel det er skrå.

Heraf, hvad er de forskellige typer rektangler?

Der er fem typer firkanter

  • Parallelogram.
  • Rektangel.
  • Firkant.
  • Rhombus.
  • Trapezium.

Er rektangel en polygon?

Polygoner er mangesidede figurer med sider, der er linjestykker. Polygoner navngives efter antallet af sider og vinkler, de har. Den mest kendte polygoner er trekanten, de rektangel , og kvadratet. En almindelig polygon er en, der har lige sider.

Anbefalede: