Hvad er rektangel trekant?
Hvad er rektangel trekant?

Video: Hvad er rektangel trekant?

Video: Hvad er rektangel trekant?
Video: What is a Right Triangle? | Types of Triangles | Math with Mr. J 2024, Kan
Anonim

Navneord. trekant rektangel m (flertal trekanter rektangler ) ret trekant (en trekant har en ret vinkel som en af sine indre vinkler)

Derfor, hvad er forholdet mellem et rektangel og en trekant?

En ret trekant , en firkant og en rektangel har kun én ting til fælles, og det er, at en vinkel er 90 grader. Forskellene mellem de er: A trekant har 3 vinkler, mens en firkant og en rektangel har 4 vinkler hver. EN trekant har 3 medianer, mens en firkant og en rektangel har 2 diagonaler hver.

Ved også, hvad er et rektangeleksempel? Definitionen af en rektangel er en firesidet figur eller figur med fire rette vinkler, der ikke er en firkant. An eksempel af en rektangel er formen af en 8x10 billedramme. Din Ordbogs definition og brug eksempel.

På samme måde kan man spørge, hvad betyder rektangel?

EN rektangel er enhver form med fire sider og fire rette vinkler. Rekten ind rektangel kommer fra det latinske rectus, som betyder "rigtigt" eller "lige". På grund af dens rette vinkler, en rektangel har lige sider.

Hvad betyder rektangel i matematik?

Rektangel . mere En 4-sidet flad form med lige sider, hvor alle indvendige vinkler er rette vinkler (90°). Også modstående sider er parallelle og lige lange. Eksempel: Et kvadrat er en speciel type af rektangel.

Anbefalede: