Hvad er et rektangulært plan?
Hvad er et rektangulært plan?

Video: Hvad er et rektangulært plan?

Video: Hvad er et rektangulært plan?
Video: 3 ways to plan for the (very) long term | Ari Wallach 2024, April
Anonim

Rektangulær Koordinatsystem. Det rektangulær koordinatsystem. består af to reelle tallinjer, der skærer hinanden i en ret vinkel. Disse to tallinjer definerer en flad overflade kaldet a fly Den flade overflade defineret af x- og y-akserne., og hvert punkt på denne fly er knyttet til et bestilt par.

Når man tager dette i betragtning, hvad er et rektangulært system?

En kartesisk koordinat system i to dimensioner (også kaldet a rektangulær koordinere system eller en ortogonal koordinat system ) er defineret af et ordnet par vinkelrette linjer (akser), en enkelt længdeenhed for begge akser og en orientering for hver akse.

Ligeledes, hvordan løser man et rektangulært koordinatsystem? Plot punkter på en rektangulært koordinatsystem . Identificer hvilken kvadrant eller akse et punkt ligger på. Fortæl om et ordnet par er en løsning af en ligning i to variable eller ej. Gennemfør et bestilt par, der har én manglende værdi.

Og hvorfor kaldes det rektangulært koordinatsystem?

Vandrette gitterlinjer passerer gennem de heltal, der er markeret på y-aksen. Det resulterende gitter er rektangulært koordinatsystem . Det rektangulært koordinatsystem er også hedder x-y fly , det koordinatplan , eller den Kartesisk koordinatsystem (da det blev udviklet af en matematiker som hedder René Descartes.)

Hvilken retning er XY og Z?

Figur 4, Bemærk sensorpositionsreferencen i øverste højre hjørne. I denne position er X aksial, Y er radial vandret og Z er Radial Lodret.

Anbefalede: