Hvad betragtes som et stort antal?
Hvad betragtes som et stort antal?

Video: Hvad betragtes som et stort antal?

Video: Hvad betragtes som et stort antal?
Video: Dette fund af arkæologer er 380 millioner år gammelt! Det tilhører en levende organisme 2024, Kan
Anonim

Store tal er tal som er væsentligt større end dem, der normalt bruges i hverdagen, for eksempel ved simpel optælling eller i pengetransaktioner. Udtrykket refererer typisk til stor positive heltal, eller mere generelt, stor positiv reel tal , men det kan også bruges i andre sammenhænge.

Hvad er det store tal i forhold til dette?

En googol er et 1 med hundrede nuller bagved. Vi kan skrive en googol ved hjælp af eksponenter ved at sige, at en googol er 10^100. Det største som hedder nummer som vi ved er googolplex, tento googol-magten eller (10)^(10^100).

Ligeledes er 10 et stort tal? En googol er 10 100, hvilket betyder 10 x 10 hundrede gange (det var faktisk en en-årig dreng, der fandt på navnet). En googol er en stort antal – 1 med hundrede nuller efter. Det er så stor , at en googol er større end det nummer af subatomare partikler i det kendte univers.

Ligeledes spørger folk, hvad er et eksempel på loven om store tal?

Eksempel af Loven om store tal Terningerne involverer seks forskellige hændelser med lige sandsynligheder. Den forventede værdi af terningerne er: Ifølge lov af store tal , hvis vi kaster terningerne stort antal af gange vil det gennemsnitlige resultat blive lukket den forventede værdi på 3,5.

Hvad er det største tal, man kender til?

Googol: En stor nummer . Et "1" efterfulgt af hundrede nuller.

Anbefalede: