Hvad er aktiesymbolet for SpaceX?
Hvad er aktiesymbolet for SpaceX?

Video: Hvad er aktiesymbolet for SpaceX?

Video: Hvad er aktiesymbolet for SpaceX?
Video: Silent Hill игры | Развитие серии | Полная хронология 2024, Kan
Anonim

(NASDAQ: PYPL), SpaceX , DeepMind (NASDAQ: GOOGL), Tesla Inc. (TSLA) og The Boring Company.

Er SpaceX også en børsnoteret virksomhed?

En børsnotering er så langt væk som en SpaceX MarsLanding Unik i historien om SpaceX er virksomhedens regeringskontrakter, som Musk sandsynligvis vil beholde. Tilstedeværelsen af Boeing som en børsnoteret virksomhed har ikke forhindret den amerikanske regering i at gøre brug af virksomhedens teknologier og tjenester.

Vil SpaceX på samme måde nogensinde blive offentlig? SpaceX , et rumtransportfirma grundlagt af Musk i 2002, er blevet et af de mest værdifulde private virksomheder i verden, vurderet til en værdi af 28 milliarder dollars. SpaceX Præsident og COO Gwynne Shotwell fortalte CNBC i maj, at virksomheden " kan 't gå offentligt ud indtil vi flyver regelmæssigt til Mars."

Folk spørger også, hvad er værdien af SpaceX-aktier?

SpaceX værdiansættelsen stiger til $33,3 milliarder, da investorer ser på satellitmuligheder. Det værdi af SpaceX er steget til $33,3 milliarder, fortalte folk, der er bekendt med virksomhedens seneste fundraising, til CNBC. SpaceX'er værdiansættelsen er steget støt, efterhånden som virksomheden har rejst finansiering af raketter, rumfartøjer og mere i løbet af det sidste årti.

Hvad er et SpaceX ticker-symbol?

(NASDAQ: PYPL), SpaceX , DeepMind (NASDAQ: GOOGL), Tesla Inc.

Anbefalede: