Er SpaceX en børsnoteret virksomhed?
Er SpaceX en børsnoteret virksomhed?

Video: Er SpaceX en børsnoteret virksomhed?

Video: Er SpaceX en børsnoteret virksomhed?
Video: HOW TO BUY THE SPACEX STOCK BEFORE AN IPO! NEXT TRILLION DOLLAR COMPANY? 2024, Kan
Anonim

SpaceX , en privatejet raket Selskab grundlagt af Elon Musk, er en aktie eftersøgt af mange investorer. Superstjerne-direktøren har dog udtalt, at han ikke har planer om at bringe den selskab offentligt som målene for Selskab ikke stemmer overens med aktionærerne.

På denne måde, hvad er aktiesymbolet for SpaceX?

PYPL

Man kan også spørge, om Tesla er en børsnoteret virksomhed? Tesla Motors begyndte at sælge sine aktier til offentlig i 2010 - den første initial offentlig tilbud fra en amerikansk bilproducent i mere end et halvt århundrede. På tirsdag, Tesla Administrerende direktør Elon Musk sagde, at han overvejer at tage en elbil Selskab privat. Tesla aktien handlede til omkring $355 en aktie før Musk'stweet.

Er Blue Origin derfor en børsnoteret virksomhed?

Amazon-aktier passerede kortvarigt 1 trillion dollar i markedsværdi for første gang den 4. september og sluttede sig til Apple som den eneste børsnoteret OS. Selskab over benchmark. Blå oprindelse er hurtigt på vej mod kommercielle operationer som Selskab nærmer sig afslutningen af test for flere af sine store projekter.

Hvilke Elon Musk-virksomheder er offentlige?

(NASDAQ: TSLA) og SpaceX, og han er formand for SolarCity Corporation (NASDAQ: SCTY), selvom en betragtelig del af hans formue blev bygget på 20-plus år med at sælge eller tage hans andre virksomheder offentlige . I 1999 Musk solgte sin første Selskab til Compaq for 307 millioner dollars.

Anbefalede: