Hvad er enheden for rotationskinetisk energi?
Hvad er enheden for rotationskinetisk energi?

Video: Hvad er enheden for rotationskinetisk energi?

Video: Hvad er enheden for rotationskinetisk energi?
Video: Calculating kinetic energy | Modeling energy | High school physics | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

Det enhed af kinetisk energi er Joules (J). Med hensyn til andet enheder , en Joule er lig med et kilogram i anden kvadrat pr. sekund (). Rotations kinetisk energi Formelspørgsmål: 1) En rund møllesten med et inertimoment på I = 1500 kg∙m2 roterer ved en kantet hastighed på 8,00 radianer/s.

Folk spørger også, hvad er rotations kinetisk energi målt i?

Det kinetisk energi af et roterende objekt afhænger af objektets vinkel ( roterende ) hastighed i radianer pr. sekund, og på objektets inertimoment. Inertimomenter er repræsenteret med bogstavet I og er udtrykt i enheder af kg∙m2. Enheden af kinetisk energi er Joules (J).

Udover ovenstående, er rotationskinetisk energi lig med translationel kinetisk energi? Den eneste forskel mellem roterende og translationel kinetisk energi er det translationel er lige linje bevægelse mens roterende er ikke.

Hvordan løser man rotationel kinetisk energi, når man holder dette for øje?

Det kantet acceleration er lig med finalen kantet hastighed divideret med tiden og gennemsnittet kantet hastighed er lig med halvdelen af finalen kantet hastighed. Det følger heraf, at rotations kinetisk energi givet til svinghjulet er lig med det arbejde, der udføres af momentet.

Er acceleration en rotation?

Det kantet hastigheden af a roterende objekt er den hastighed, hvormed det roterer . Hvis kantet hastigheden ændrer sig, så har objektet også en vinkelacceleration , som er defineret som ændringshastigheden af kantet hastighed.

Anbefalede: