Er teorien om alt på Netflix?
Er teorien om alt på Netflix?

Video: Er teorien om alt på Netflix?

Video: Er teorien om alt på Netflix?
Video: Babies | First Words | FULL EPISODE | Netflix 2024, April
Anonim

Netflix OS

Desværre, The Teori om alt streamer ikke videre Netflix i USA og har ikke gjort det siden udgivelsen til trods Netflix have et godt forhold til filmens distributør. I stedet kan du i øjeblikket finde det gennem Cinemax-kanalen på Amazon Prime (et separat abonnement er påkrævet).

I denne henseende, er teorien om alt på Amazon Prime?

Det Teori om alt blev udgivet i 2014. Den er i øjeblikket ikke tilgængelig på Netlfix eller Amazon Prime . Imidlertid Amazon kunder kan leje titlen for £3,49 eller downloade en permanent kopi for £5,99. DVD'en kan også købes på Amazon for £4,63 eller i HMV's onlinebutik for £5,99.

Efterfølgende er spørgsmålet, om Netflix har Hawking? Serier som Stephen Hawkings Universet, Stephen Hawkings Yndlingssteder og ind i universet med Stephen Hawking var alle ekstremt succesrige og populære. Desværre er ingen af disse selvbetitlede dokumentarfilm tilgængelige nogen steder på i øjeblikket Netflix.

For det andet, hvor lang er filmen The Theory of Everything?

2t 4m

Hvem fandt på teorien om alting?

Begyndelsen af det 20. århundrede Efter 1915, da Albert Einstein udgav teori tyngdekraften (generel relativitet), søgen efter et samlet felt teori at kombinere tyngdekraft med elektromagnetisme begyndte med en fornyet interesse.

Anbefalede: