Hvad er et nuldimensionelt geometrisk objekt?
Hvad er et nuldimensionelt geometrisk objekt?

Video: Hvad er et nuldimensionelt geometrisk objekt?

Video: Hvad er et nuldimensionelt geometrisk objekt?
Video: What is a dimension? In 3D...and 2D... and 1D 2024, Kan
Anonim

Et punkt er faktisk en nuldimensionelt geometrisk objekt . Grunden til at vælge dette svar er, at et punkt ikke har en længde, bredde eller højde.

Med hensyn til dette, hvad er et nuldimensionelt geometrisk objekt?

Nul dimensioner : Et punkt har nuldimensioner . Der er ingen længde, højde, bredde eller volumen. Dens eneste ejendom er dens beliggenhed. Du kunne have en samling af punkter, såsom endepunkterne på en linje eller hjørnerne af en firkant, men det ville stadig være en nul - dimensionsobjekt.

Ligeledes, hvad er endimensionelt og har uendelig længde? Så, længde af fly er uendelig men det er det ikke en - dimensionelle . Ray: Det er en del af en linje, hvis kun en punkt er fast og kan udvides fra det andet punkt til et uendelig længde . Derfor, Ray har uendelig længde . Punkt: Det kan defineres som et sted, der ikke gør det har længde , bredde og højde.

Ved også, hvor mange dimensioner er optaget af en linje?

Sættet af linjer i et fly er to- dimensionelle som beskriver nogen en af dem kræver to parametre: hældningen og y-skæringspunktet (m, b) eller x- og y-skæringspunktet (x0, y0), for eksempel.

Hvad kaldes punkter på samme linje?

Kolineær Points : point der ligger på samme linje . Coplanar Points : point der ligger i samme fly. Modsatte stråler: 2 stråler, der ligger på samme linje , med et fælles slutpunkt og intet andet point til fælles.

Anbefalede: