Hvordan er et trapez og et rektangel forskellige?
Hvordan er et trapez og et rektangel forskellige?

Video: Hvordan er et trapez og et rektangel forskellige?

Video: Hvordan er et trapez og et rektangel forskellige?
Video: Firkanter | Kvadrat - Rektangel - Parallelogram - Rombe - Trapez - Matematik 2024, Kan
Anonim

Egenskaber af en Trapez :

Arealet er halveret af linjen, der forbinder midtpunkterne på parallelle sider. Rektangler har fire rette vinkler mens trapez lade være med. 2. Modsatte sider af en rektangel er parallelle og ens, mens det er tilfældet med a trapez de modsatte sider af mindst ét par er parallelle.

Desuden, hvordan ligner et trapez et rektangel?

Så trapez er en firkant, fordi den har fire sider. EN rektangel kan også betegnes som trapez da dets ene par modsatte er parallel og lige. På den anden side en trapez har muligvis ikke alle sine indre fire vinkler som rette vinkler, men en rektangel skal have alle sine vinkler som rette vinkler.

hvorfor er et trapez ikke et rektangel? Nogle bøger definerer en trapez som at have præcis ét sæt parallelle sider. EN rektangel blandt andre kvaliteter skal have to sæt parallelle sider. Så under denne definition a trapez er aldrig en rektangel . Nogle bøger definerer en trapez som havende mindst ét sæt parallelle sider.

Også at vide er, er et rektangel betragtet som et trapez?

INGEN. EN trapez er defineret (i Nordamerika) til at være en firkantet der har præcis ét par parallelle sider. (Dette objekt kaldes a trapez på britisk engelsk.) A firkantet med to par parallelle sider kaldes a parallelogram ; -en parallelogram med rette vinkler er et rektangel.

Hvordan er et parallelogram og et trapez forskellige?

Begge er firkantede. EN parallelogram har to par parallelle sider. EN trapez skal kun have et par parallelle sider.

Anbefalede: