Indholdsfortegnelse:

Hvordan indstiller jeg betinget brudpunkt i Intellij?
Hvordan indstiller jeg betinget brudpunkt i Intellij?

Video: Hvordan indstiller jeg betinget brudpunkt i Intellij?

Video: Hvordan indstiller jeg betinget brudpunkt i Intellij?
Video: Debug Faster With Conditional Breakpoints (GDB) 2024, Marts
Anonim

Til skab -en betinget brudpunkt Jeg højreklikker simpelthen på brudpunkt symbol og skriv et tilstand . ** Det tilstand er enhver adhoc Java-kode, der vil kompilere i forbindelse med brudpunkt , og returnerer en Boolean. Så jeg kunne lave ' Tilstand ' i==15 derefter brudpunkt skal kun udløses, når i er lig med 15.

Simpelthen, hvordan springer jeg fra ét brudpunkt i IntelliJ?

Vælg menuen Kør og klik på debug, nu starter din applikation i fejlretningstilstand. Efter start af applikationen afbrydes dit program, når den første brudpunkt er ramt. Sikken en brudpunkt er markeret med en blå stribe. Du kan trykke på F8 for at gå til den næste erklæring og f9 at træde til næste brudpunkt.

Og hvordan går jeg gennem kode i IntelliJ? Denne funktion giver dig mulighed for at vælge det metodekald, du er interesseret i. Fra hovedmenuen skal du vælge Løb | Smart Træder ind eller tryk på Shift+F7. Klik på metoden, eller vælg den ved brug af piletasterne og tryk på Enter/F7.

Ydermere, hvor sætter du breakpoints?

Til sæt -en brudpunkt i kildekoden skal du klikke i yderste venstre margen ved siden af en kodelinje. Du kan også vælge linjen og trykke på F9, vælge Debug > Toggle Knækpunkt , eller højreklik og vælg Knækpunkt > Indsæt brudpunkt . Det brudpunkt vises som en rød prik i venstre margen.

Hvordan fjerner jeg alle breakpoints i IntelliJ?

For at fjerne alle brudpunkter i IntelliJ Idea skal du trykke på følgende genvejssekvens:

  1. Ctrl + Shift + F8 (åbn Breakpoints-dialogen)
  2. Ctrl + A (vælg alle brudpunkter)
  3. Alt + Delete (fjern valgte brudpunkter)
  4. Indtast (bekræft)

Anbefalede: