Er billygter i serie eller parallelle?
Er billygter i serie eller parallelle?

Video: Er billygter i serie eller parallelle?

Video: Er billygter i serie eller parallelle?
Video: Bjarne Reuters KIDNAPNING trailer - I biografen 13. juli 2017 2024, Kan
Anonim

Det forlygter er tilsluttet serie mens baglygterne er tændt serie - parallel forbindelse. Kontroller andre komponenter, som bruger andre forbindelser i din bil . Faktisk er det ikke kun begrænset til lys ; Andet bil del, der kræver elektricitet eller strøm, er tilsluttet i nævnte forbindelser.

Med dette i øjesyn, er julelys i serie eller parallelt?

Hvornår lys er vedhæftet i parallel , hver lys er på sit eget kredsløb til strømkilden. Hvis det ene filament brænder ud, har det ingen effekt på det resterende lys , da de hver især fortsætter med at være i et lukket kredsløb med strømkilden. Med andre ord, ferielys er begge med serie og i parallel.

Ud over ovenstående, hvorfor er lamper normalt forbundet parallelt? Lamper i Parallel Hvis flere lamper er forbundet inparallelt hver enkelt har den fulde forsyningsspænding over sig. Det lamper kan tændes og slukkes uafhængigt af Tilslutning en switch i serie med hver lampe som vist i kredsløbsdiagrammet. Dette arrangement bruges til at styre lamper i bygninger.

Med hensyn til dette, hvad er forskellen mellem serie og parallel?

Et kredsløb siges at være i serie når den samme strøm løber gennem alle de tilsluttede komponenter i kredsløb. Strømmen har kun én vej. Til eksempel: Hvis vi tager en lyskilde, så sig fairy lights. Et kredsløb siges at være tilsluttet parallel hvis den har flere veje til elektricitet til at strømme igennem.

Skal LED'er forbindes i serie eller parallelt?

Serie komponenter har samme strøm gennem dem, men svingende spændinger. Generelt set de fleste LED belysning bruger en serie - parallel kombination. Ideelt set, for pålidelighed og lyskonsistens, ville det være bedst at have en strimmel af LED'er alle kablet i serie til en konstantstrømsdriver.

Anbefalede: