Hvorfor bruges marmor til statuer?
Hvorfor bruges marmor til statuer?

Video: Hvorfor bruges marmor til statuer?

Video: Hvorfor bruges marmor til statuer?
Video: Секрет "невозможных" статуй из мрамора 2024, April
Anonim

Marmor er en gennemskinnelig sten, der tillader lys at komme ind og producere en blød "glød". Det har også evnen til at tage en meget høj polering. Disse egenskaber gør det til en smuk sten til produktion skulpturer . Den er blød, hvilket gør den let at forme, og når den er finkornet har den ensartede egenskaber i alle retninger.

Heri, hvorfor bruges marmor til at lave statuer?

Sammenlignet med den næstbedste alternative sten, kalksten, marmor har et meget finere korn, hvilket gør det meget nemmere for billedhuggeren at gengive små detaljer. Marmor er også mere vejrbestandig. Marmor er sjældnere, derfor dyrere end flere andre stentyper Brugt i stenskulptur.

For det andet, hvad symboliserer marmor? Marmor menes at give klarhed, selvkontrol og stabilitet både fysisk og følelsesmæssigt. Det bruges som et symbol på renhed og udødelighed.

Derfor, hvad bruges marmor til og hvorfor?

Marmor dannes ved metamorfose af kalksten (calciumcarbonat). Marmor er hovedsageligt Brugt som afsluttende sten på stenbygninger, enten beklædning af selve strukturen eller væsen Brugt som støttesøjler, gulvbelægning, bordplader og andet dekorativt bruger.

Er det svært at skære marmor?

Noget at huske på marmorudskæring , den er meget taktil, den måde stenen sprænger fra en spidsmejsel på, eller den måde din tandmejsel ligesom svømmer gennem stenen. Det er en hårdt materiale, men du kan hoppe ud i et stykke rum med disse værktøjer.

Anbefalede: