Hvad er Saturns kerne?
Hvad er Saturns kerne?

Video: Hvad er Saturns kerne?

Video: Hvad er Saturns kerne?
Video: Why Can’t You Walk On Saturn? 2024, Kan
Anonim

Indre Kerne

Ifølge forskning fra NASA, Saturn har højst sandsynligt en stenet kerne på størrelse med Jorden med gasser omkring den. Omkring det indre kerne er en ydre kerne lavet af ammoniak, metan og vand. Omkring dette lag er et andet af stærkt komprimeret flydende metallisk brint.

Heri, hvad er kernen af Saturn lavet af?

det er lavet op af 94 % brint, 6 % helium og små mængder metan og ammoniak. Brint og helium er, hvad de fleste stjerner er lavet af . Det menes, at der kan være en smeltet, stenet kerne på størrelse med Jorden dybt inde Saturn.

Ved også, hvad er størrelsen af Saturns kerne? Undersøgelse af Saturns gravitationsmoment, i kombination med fysiske modeller af interiøret, har gjort det muligt at placere begrænsninger på massen af Saturns kerne . I 2004 anslog forskerne, at kerne skal være 9-22 gange Jordens masse, hvilket svarer til en diameter på omkring 25.000 km.

Udover dette, hvordan ser kernen af Saturn ud?

Synes godt om Jupiter, Saturn er mistænkt for at have en stenet kerne omgivet af brint og helium. Men spørgsmålet om, hvor solidt kerne måske er stadig til debat. Selvom det er sammensat af stenet materiale kerne i sig selv kan være flydende. Det tyder forskning på Saturns stenet kerne er mellem 9 og 22 gange Jordens masse.

Hvad er der på overfladen af Saturn?

Men Saturn ser ud til at have en overflade , så hvad kigger vi på. Den ydre atmosfære af Saturn består af 93 % molekylært brint og resten helium, med spormængder af ammoniak, acetylen, ethan, phosphin og metan.

Anbefalede: