Hvilke dele udgør transkriptionsinitieringen?
Hvilke dele udgør transkriptionsinitieringen?

Video: Hvilke dele udgør transkriptionsinitieringen?

Video: Hvilke dele udgør transkriptionsinitieringen?
Video: Transcription Initiation in Eukaryotes 2024, Kan
Anonim

Hvilke dele udgør transkriptionsinitieringen kompleks? Transskription faktorproteiner og RNA-polymerase.

Folk spørger også, hvilke dele udgør transskriptionen?

Det går ud på at kopiere et gens DNA-sekvens til lave et RNA-molekyle. Transskription udføres af enzymer kaldet RNA-polymeraser, som forbinder nukleotider for at danne en RNA-streng (ved hjælp af en DNA-streng som skabelon). Transskription har tre stadier: initiering, forlængelse og afslutning.

Hvad er også det første trin under transkriptionsinitiering hos prokaryoter? Indvielse . Transskription begynder med binding af RNA-polymerase sammen med en eller flere generelle transskription faktorer, til en specifik DNA-sekvens omtalt som en "promotor" for at danne et RNA-polymerase-promotor "lukket kompleks".

Også at vide, hvad der udgør indvielseskomplekset?

Pressemeddelelser. Biologi Ordliste søgning af EverythingBio.com. Det kompleks dannet til indvielse af oversættelse. Den består af den 30S ribosomale underenhed; mRNA; N-formyl-methionin tRNA; og tre indvielse faktorer.

Hvad er funktionen af initieringssekvensen?

Indvielse er begyndelsen på transskription. Det opstår, når enzymet RNA-polymerase binder til en region af et gen kaldet promotoren. Dette signalerer DNA'et til at slappe af, så enzymet kan ''læse'' baserne i en af DNA-strengene. Enzymet er nu klar til at lave en streng af mRNA med en komplementær rækkefølge af baser.

Anbefalede: