Hvad er specielt ved Joshua Tree National Park?
Hvad er specielt ved Joshua Tree National Park?

Video: Hvad er specielt ved Joshua Tree National Park?

Video: Hvad er specielt ved Joshua Tree National Park?
Video: Национальный парк Джошуа-Три | Легенды, исчезновения и истории выживания!! 2024, April
Anonim

Joshua Tree National Park er et populært sted for astronomi og stjernekiggeri. Det er kendt for sin mørke himmel, som stort set er fri for det sydlige Californiens ekstreme lysforurening. Mennesker har besat det område, vi nu kender som Joshua Tree National Park i mindst 5.000 år.

På samme måde, hvad er så specielt ved Joshua Tree?

Den langsomt voksende Joshua træ , som pryder meget af parkens ørkenøkosystem, er nok den mest berømte beboer i parken. Opkaldt af mormonbosættere, der krydsede Mojave-ørkenen i midten af 1800-tallet, træets usædvanlig form mindede dem om Bibelens historie, hvori Joshua rækker hænderne op mod himlen i bøn.

Desuden, er det værd at tage til Joshua Tree National Park? Hvis din rejse bringer dig tæt på Joshua træ men det er det bestemt værdi bruge mindst en dag på det parkere . Besøg nogle af palmeoaserne og vandre til toppen af en top eller to. Tip: overvej værdien af at købe en national Parks Pass først parkere du indtaster. Det er $80 og dækker dine adgangsgebyrer i 12 måneder.

Og hvad er Joshua Tree National Park berømt for?

Joshua Tree National Park er en overjordisk Nationalpark i det sydlige Californien, berømt for dens distinkte træer (og insirere det U2-album, som din far kan lide at tale om). Æterisk ved både solopgang og solnedgang, dette Nationalpark er en af de mest magiske i USA.

Hvad skete der i Joshua Tree National Park?

Med det meste af det parkere rangers fyrede, vandaler og hensynsløse gæster løb amok. Porte og stolper blev væltet, nye veje hugget gennem ørkenen af uautoriserede offroad-chauffører, og et lille antal af parkens tusindvis af Joshua træer blev direkte ødelagt, sagde naturbeskyttelsesfolk.

Anbefalede: