Er nogle irrationelle tal heltal?
Er nogle irrationelle tal heltal?

Video: Er nogle irrationelle tal heltal?

Video: Er nogle irrationelle tal heltal?
Video: Making sense of irrational numbers - Ganesh Pai 2024, Kan
Anonim

Svar og forklaring:

Irrationelle tal er ikke heltal . An irrationelt tal er en nummer det er ikke rationelt. Med andre ord, en irrationelt tal kan ikke skrives

Hvad er også forskellen mellem et irrationelt tal og et heltal?

Nøgle Forskelle mellem Rationelle og Irrationelle tal Rationel Nummer er defineret som nummer som kan skrives i en forholdet to heltal . An irrationelt tal er en nummer som ikke kan udtrykkes i en forholdet to heltal . På den anden side er en irrationelt tal inkluderer surd som 2, 3, 5 osv.

For det andet, hvad er et rationelt tal, der ikke er et heltal? er rationelle tal men det er de ikke heltal . Derfor hver heltal er en rationelt tal men a rationelt tal brug for ikke være en heltal . 8/4 er en heltal . Da hvis vi forenkler 8/4 til dets laveste led, får vi 2/1 = 2, hvilket er en heltal.

Hvad er så et eksempel på et irrationelt tal?

Eksempel : π (Pi) er en berømt irrationelt tal . Vi kan ikke nedskrive en simpel brøk, der er lig med Pi. Den populære tilnærmelse af 22/7 = 3,1428571428571 er tæt på, men ikke nøjagtig. Et andet fingerpeg er, at decimalen fortsætter for evigt uden at gentages.

Hvilket tal er irrationelt et heltal og et reelt tal?

Tallet er mellem heltal, så det kan ikke være et heltal eller et helt tal. Det er skrevet som et forhold mellem to heltal, så det er et rationelt tal og ikke irrationelt. Alle rationelle tal er reelle tal, så dette tal er rationelle og reelle.

Anbefalede: