Hvad er Lewis-strukturen af HOCl?
Hvad er Lewis-strukturen af HOCl?

Video: Hvad er Lewis-strukturen af HOCl?

Video: Hvad er Lewis-strukturen af HOCl?
Video: HOCl Lewis Structure: How to Draw the Lewis Structure for HOCl 2024, April
Anonim

For HOCl Lewis struktur , udregn det samlede antal valenselektroner for HOCl molekyle. Efter at have bestemt hvor mange valenselektroner der er i HOCl , placer dem omkring det centrale atom for at fuldende oktetterne. Der er i alt 14 valenselektroner i Lewis struktur til HOCl.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er Lewis-strukturen for HCLO?

Det Lewis struktur af hypoklorsyre har oxygen (O) med enkeltbindinger mellem brint og klor. I den Lewis struktur , ser vi, at hypoklorsyre har 14 valenselektroner. Fire bruges som bindende elektroner, og de resterende 10 er ikke-bindende elektroner på oxygen og klor.

hvor mange enlige par er der i HOCl? HOCl har H enkeltbundet til O enkeltbundet til Cl. O har 2 enlige par og Cl har 3 enlige par . 14 elektroner i alt.

Også at vide er, hvad er formen af HOCl?

Hocl molekylær form - Du kan kun uploade billeder, der er mindre end MB. Fordi der kun er to atomers geometri, der giver mening er lineær. To af orbitalerne er fyldt oxygen har seks valenselektroner så med og har enkelt.

Hvordan laver man HOCl?

De beskrevne metoder til fremstilling af HOCl involverer sammenblanding i vand i et luftfrit miljø, en forbindelse, der genererer en proton (H') i vand og en forbindelse, der genererer en hypochlorit-anion (OCl-) i vand for derved at producere luftfri hypochlorsyrling.

Anbefalede: