Hvordan er termodynamikkens anden lov relateret til entropi?
Hvordan er termodynamikkens anden lov relateret til entropi?

Video: Hvordan er termodynamikkens anden lov relateret til entropi?

Video: Hvordan er termodynamikkens anden lov relateret til entropi?
Video: Terrence Deacon Reveals the Hidden Connection: Consciousness & Entropy 2024, April
Anonim

Det Termodynamikkens anden lov anfører, at tilstanden af entropi af hele universet, som et isoleret system, vil altid stige over tid. Det anden lov anfører også, at ændringerne i entropi i universet kan aldrig være negativt.

Udover dette, hvad siger termodynamikkens 2. lov?

Den første Termodynamikkens lov siger at energi ikke kan skabes eller ødelægges; den samlede mængde energi i universet forbliver den samme. Det Termodynamikkens anden lov handler om energikvaliteten. Det stater at efterhånden som energi overføres eller omdannes, spildes mere og mere af det.

Ved også, hvorfor er den 2. termodynamiske lov vigtig? Termodynamikkens anden lov er meget vigtig fordi den taler om entropi, og som vi har diskuteret, 'entropi dikterer, hvorvidt en proces eller en reaktion vil være spontan'.

Ligeledes, hvad er termodynamikkens 2. lov og giv et eksempel?

Den anden lov angiver, at der eksisterer en nyttig tilstandsvariabel kaldet entropi S. Ændringen i entropi delta S er lig med varmeoverførselsdeltaet Q divideret med temperaturen T. En eksempel af en reversibel proces er ideelt at tvinge en strømning gennem et indsnævret rør. Ideel betyder ingen grænselagtab.

Hvad øger entropien i et system?

Påvirker Entropi Flere faktorer påvirker mængden af entropi i en system . hvis du øge temperatur, dig øge entropien . (1) Mere energi lagt i en system exciterer molekylerne og mængden af tilfældig aktivitet. (2) Når agas udvider sig i en system , entropy stiger.

Anbefalede: