Hvad er Tritan glas?
Hvad er Tritan glas?

Video: Hvad er Tritan glas?

Video: Hvad er Tritan glas?
Video: Sistema Swift drikkeflaske Tritan glas 2024, Kan
Anonim

Tritan ® krystal glas er en unik, internationalt patenteret krystal glas , opfundet af Schott Zwiesel. Den er fuldstændig bly- og bariumfri; anvender i stedet oxider af titanium og zirconium. Det har en højtemperaturproduktionsproces, der inkluderer temperering.

Tager man dette i betragtning, er Tritan glas eller plastik?

Tritan fra Eastman er en holdbar plast der har meget større splintringsmodstand end andre plastik og glas . Det vil ikke vride eller revne i opvaskemaskinen. Og i modsætning til rustfrit stål, Tritan vil ikke bule eller bule.

Desuden, er Tritan krystal sikkert? Tritan krystal er 100 procent opvaskemaskine sikker -det vil ikke ætse, sky eller misfarve i hele levetiden glas . Tritan modstår skaderne ved daglig brug - brud, afslag og ridser.

Tilsvarende, føles Tritan som glas?

Tritan briller modstår at revne og gå i stykker selv under alvorlige stød og termiske stød. Tritan plastik drikkeglas tåler opvaskemaskine. Tritan plastikglas udseende som glas , giver den samme klarhed som glas drikkevare, men det er det ikke som modstandsdygtig mod ridser som glas (ingen plastik er ).

Hvad er Tritan materiale?

Tritan er en BPA-fri plast - den er ikke fremstillet med bisphenol A (BPA) eller andre bisphenolforbindelser, såsom bisphenol S (BPS). Tritan er meget lettere end glas - hvilket gør det nemmere at håndtere uden frygt for at gå i stykker. Tritan har ingen østrogen eller androgen aktivitet - se FAQ-siden for at lære mere.

Anbefalede: