Hvilket udsagn er sandt om nuklear fusion?
Hvilket udsagn er sandt om nuklear fusion?

Video: Hvilket udsagn er sandt om nuklear fusion?

Video: Hvilket udsagn er sandt om nuklear fusion?
Video: Why Nuclear Fusion is Closer Than You Think 2024, Kan
Anonim

Besvare sandt udsagn er d. Forklaring: Kernefusion er den proces, hvor to lettere kerner kombineres til én tung kerne sammen med den enorme mængde energi. Denne reaktion finder sted i Solen.

Når man tager dette i betragtning, hvad er sandt om nuklear fusion?

I fysik, kernefusion er den proces, hvorved flere kerner går sammen for at danne en tungere kerne. Det fusion af to kerner lettere end jern eller nikkel frigiver generelt energi, mens den fusion af kerner tungere end jern eller nikkel absorberer energi; omvendt for den omvendte proces, atomisk fission.

Ligeledes, hvad er karakteristisk for kernefusion, men ikke kernefission? Kernefusion foregår i stjerne. Der sker en omdannelse af brint til helium. Det foregår ved høj temperatur. Derfor er de givne muligheder "stjernernes energikilde". ikke -en karakteristisk for nuklear fusion, men ikke nuklear fission.

Ligeledes, hvilken beskriver bedst nuklear fission?

En kerne spalter spontant og absorberer energi. To kerner kombineres spontant og absorberer energi. Kerner kombineres og danner en tungere kerne og frigiver energi.

Hvad er nuklear fusion quizlet?

Kernefusion er den proces, hvor 2 eller flere atomer støder sammen med høj hastighed for at danne en ny type atomkerne. Atomisk fission er processen, hvor et atom spaltes i 2 atomer.

Anbefalede: