Hvilken af firkanterne er en regulær firkant?
Hvilken af firkanterne er en regulær firkant?

Video: Hvilken af firkanterne er en regulær firkant?

Video: Hvilken af firkanterne er en regulær firkant?
Video: Do you remember the square roots of these perfect squares? 🤯 #Shorts #math #maths #mathematics 2024, Kan
Anonim

firkant

Også spurgt, hvad er målet for en regulær firkant?

Ja, interiøret vinkler af hvert hjørne af en regulær firkant er hver 90 grader (360 grader / 4 hjørner). Det ydre vinkler er enkle at bestemme; trække den indre vinkel fra hele cirklen på 360 (360 - 90), og du får: 270 grader for hver udvendig vinkel på en regulær firkant.

hvad beskriver ikke en firkant? EN firkantet med de modsatte sidelinjer parallelle er kendt som et parallelogram. Hvis kun et par modsatte sider er kræves for at være parallel, formen er -en trapez . EN trapez , hvori ikke -parallelle sider er lige lange, er kaldet ligebenet.

Heraf, hvad er en firkantet form?

Firkantet . I euklidisk plangeometri, en firkantet er en polygon med fire kanter (eller sider) og fire spidser eller hjørner. Nogle gange bruges udtrykket firkant, analogt med trekant, og nogle gange tetragon for konsistens med femkant (5-sidet), sekskant (6-sidet) og så videre.

Er rombe en regulær firkant?

I rombe alle sider er ens, men vinkler er ikke ens i alle tilfælde. så rombe er ikke en fast polygon. så alle romber er det ikke fast polygon kun én rombe (firkantet) er en fast polygon.

Anbefalede: