Hvad måler et wattmåler?
Hvad måler et wattmåler?

Video: Hvad måler et wattmåler?

Video: Hvad måler et wattmåler?
Video: Watt træning og hvorfor det er effektivt 2024, Kan
Anonim

Det wattmåler er et instrument til måling den elektriske effekt (eller forsyningshastigheden af elektrisk energi) i watt af et givet kredsløb. Elektromagnetisk wattmålere bruges til måling af forsyningsfrekvens og lydfrekvenseffekt; andre typer kræves til radiofrekvens målinger.

Hvordan fungerer et wattmåler i denne forbindelse?

EN wattmåler udfører et komplekst stykke arbejde ved at måle den effekt, der strømmer gennem et elektrisk kredsløb. Den måler samtidig spændings- og strømværdierne og multiplicerer dem for at give effekt i watt.

Ligeledes, hvad indikerer aflæsningen af wattmåleren? EN wattmåler er elektromagnetisk (eller elektronisk) at multiplicere de to sammen. Når du ganger to tal, og et af disse tal er nul, er resultatet nul. Wattmåler også måle effektfaktor, som bruges til at beregne læsning , men igen, hvis nogen af disse værdier er nul, er produktet nul.

Med dette i øjesyn, hvem opfandt wattmåleren?

Ottó Bláthy

Hvordan måles tilsyneladende effekt?

Tilsyneladende magt er symboliseret med bogstavet S og er målt i enheden af Volt-Ampere (VA). Disse tre typer strøm er trigonometrisk relateret til hinanden. I en retvinklet trekant er P = tilstødende længde, Q = modsat længde og S = hypotenuselængde.

Anbefalede: