Er frugten på et Joshua-træ spiselig?
Er frugten på et Joshua-træ spiselig?

Video: Er frugten på et Joshua-træ spiselig?

Video: Er frugten på et Joshua-træ spiselig?
Video: Extend Your Edible Garden with Fruit Trees 2024, Kan
Anonim

Den grønlig-brune frugt af Joshua træ er oval og noget kødfuld. Den 2 til 4 tommer lange frugt vokser i klynger og er spiselig . Ifølge "The Oxford Companion to Food" kan modne bælg ristes og have en sød, sliklignende smag.

På samme måde, kan du spise frugten af et Joshua-træ?

Joshua træer blomstrer generelt allerede i februar og kan fortsætte med at blomstre gennem maj. Blomsterne er svagt aromatiske og skal bestøves af yucca-mølen for at kunne sætte sig frugt . De søde blomster er spiselige og kan ristes og spises som slik eller tørres til brug i madlavningen.

Ved også, hvordan man tilbereder en Joshua-træfrugt? Spiselige dele af Joshua træ : Blomsterknopperne kan inden åbning koges i saltvand for at fjerne bitterheden, drænes og derefter lavede mad igen og serveret som blomkål. De åbnede blomster er rige på sukker og kan ristes og spises som slik. Frugt - lavede mad.

På samme måde kan man spørge, hvilken slags frugt vokser på et Joshua-træ?

Den halvkødfulde frugt, der produceres, er grøn-brun, elliptisk og indeholder mange flade frø. Joshua-træer forgrener sig normalt ikke før efter at de blomstrer (selvom der også kan forekomme forgrening, hvis den voksende spids ødelægges af yucca -kedelig snudebille), og de blomstrer ikke hvert år.

Er Joshua-træer giftige?

Joshua træ National Monument har ingen dyr, hvis bid eller stik videnskabeligt er blevet klassificeret som "dødelige". Dette refererer virkelig til, hvor giftigt et fremmed stof såsom gift (et flydende kemikalie) er for dig som individ.

Anbefalede: