Indholdsfortegnelse:

Hvad er trinene til transskription?
Hvad er trinene til transskription?

Video: Hvad er trinene til transskription?

Video: Hvad er trinene til transskription?
Video: Stages of Transcription 2024, Kan
Anonim

Transskription foregår i tre trin: indvielse , forlængelse og afslutning. Trinene er illustreret i figuren nedenfor. Indvielse er begyndelsen på transskription. Det opstår, når enzymet RNA-polymerase binder til en region af et gen kaldet promotoren.

Simpelthen, hvad er de 6 trin i transskription?

Nøglemuligheder: Transkriptionstrin Transkription er navnet på den proces, hvor DNA kopieres for at danne en komplementær streng af RNA. RNA gennemgår derefter translation for at lave proteiner. De vigtigste trin i transkriptionen er initiering, promotorclearance, forlængelse og afslutning.

Derudover, hvad er processen med transkription i biologi? Transskription er behandle hvor et gens DNA-sekvens er kopieret ( transskriberet ) for at lave et RNA-molekyle. RNA-polymerase bruger en af DNA-strengene (skabelonstrengen) som skabelon til at lave et nyt, komplementært RNA-molekyle. Transskription ender i a behandle kaldet opsigelse.

På denne måde, hvad er trinene i transkriptionsquizlet?

Vilkår i dette sæt (3)

  • Første skridt. RNA-polymerase udpakker DNA-dobbelthelixen (initiering)
  • Andet trin. RNA-nukleotider dannes ud fra nukleotiderne i DNA-templatestrengen (forlængelse)
  • Tredje Trin. Det mRNA, der dannes, forlader kernen (terminering)

Hvad sker der under transskription?

Transskription foregår i kernen. Den bruger DNA som skabelon til at lave et RNA-molekyle. RNA forlader derefter kernen og går til et ribosom i cytoplasmaet, hvor translation opstår . Translation læser den genetiske kode i mRNA og laver et protein.

Anbefalede: