Hvad er et helt tal og en brøk?
Hvad er et helt tal og en brøk?

Video: Hvad er et helt tal og en brøk?

Video: Hvad er et helt tal og en brøk?
Video: Whole numbers as fractions | Fractions | 3rd grade | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

Ja, en brøkdel kan være en helt tal for eksempel Enhver brøkdel af formen a/1 = a, hvor "a" er tælleren og 1 er nævneren, og "a" er et medlem af sættet af hele tal som er lig med {0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, }.

Hvad kaldes i forhold til dette et helt tal med en brøk?

Blandet Brøker . (Også hedder "Blandet Tal ") 134. (en og trekvart) En Blandet Brøk er en helt tal og en ordentlig brøkdel kombineret.

Og hvad består af et helt tal og en brøk? Når et udtryk består af en helt tal og en ordentlig brøkdel , vi kalder det en blandet nummer . Her er nogle eksempler på blandet tal : Vi kan konvertere en blandet nummer til en upassende brøkdel . Først skal du gange helt tal ved nævneren af brøkdel.

Kan hele tal i forhold til dette skrives som brøker?

Brøker og decimaler er ikke heltal. Alle hele tal er heltal (og alle naturlige tal er heltal), men ikke alle heltal er det hele tal eller naturligt tal . For eksempel er -5 et heltal, men ikke et hel tal eller et naturligt tal.

Hvad er 2/5 som et helt tal?

Blandet tal have en helt tal efterfulgt af fraktionen (2 1/2). Du ville sige "to og en halv." Det andet format er en uægte brøk, hvor tælleren er større end nævneren (5/2).

Anbefalede: